My Image
My Image
• Krachtig en onvergetelijk
• Je mooiste dag altijd levendig
• Je bedrijf op ieders netvlies

OVER MIJ

Als jongetje van 14 was ik er getuige van hoe er voor de foto- en filmwereld een compleet nieuw tijdperk aanbrak. Wat eerst alleen mogelijk was voor ‘echte’ filmers, werd doorYouTube en digitale camera’s ineens toegankelijk voor iedereen. Ik raakte er op slag door betoverd.

De verhalenverteller in me werd wakker geschud. In de navolgende jaren bleef ik die verteller ontwikkelen. Bleef zoeken naar wegen om verhalen zo krachtig mogelijk over te brengen. Video, fotografie en journalistiek vormden gaandeweg mijn geheel eigen en unieke beeldtaal om de verhalen van mezelf, maar vooral ook die van anderen te vertellen.

En nu mag ik elke dag doen waar ik als 14-jarig jongetje al kippenvel van kreeg. De mooie, persoonlijke en authentieke verhalen achter mensen zoals jij en achter bedrijven zoals dat van jou naar boven halen. En die verhalen als adembenemende cinematografische vertellingen te behouden voor altijd.

SAMENSPEL

Een unieke video- of fotoreportage is altijd een samenspel. Samen leggen we het pad af naar een video- of fotoproductie die jouw verhaal uniek in beeld brengt.

Gedurende die hele reis sta ik naast je. Als adviseur, als vriend, als collega, als raadgever, als sparringpartner, kortom als je vaste reiscompagnon op ons gezamenlijk pad naar jouw unieke en persoonlijke beeldverhaal.

My Image
My Image
CONTACT

Maikel Stams
+31 (0) 6 18 15 21 68
info@maikelstams.nl

VOLG MIJ OP SOCIAL

DOCUMENTEN

Algemene voorwaarden
Privavcy Policy